madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Freeeedag

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Me, myself & I Permalink0
God morgon!

Sitter vid köksbordet och dricker kaffe och fångar morgonsolen som lyser upp! Dem stora barnen har gått till skolan och Enya sitter (som vanligt) i soffan och kollar på Pippi Långstrump. Hon har ju varit feberfri i flera dagar men hostar, snorar och vägrar äta mat. Är lycklig över att hon äter lite russin och klämmisar med frukt. 
Försöker ladda och planera vad som behöver bli gjort idag. Har inte gjort mycket alls sista veckan mer än att varit nära, tröstat och servat. En mammas mest självklara uppgift när barnen inte är krya. Men nu börjar det krypa lite i kroppen och jag börjar längta "ut". Min bio-date med syster yster ikväll kunde inte kommit mer lägligt. Det är dags för sista Fifty Shades filmen. Synd att Camilla bor så långt bort. Annars hade vi gått alla tre som vi gjorde på den första. Hoppas på att Jon hinner hem i tid så vi hinner äta sushi och dricka lite bubbel innan som vi planerat ✊🏼. 

Igår var Leia och tränade med sin nya gymnastikgrupp. Hon var supertaggad och det gick jättebra, jag satt med. Nu kommer hon träna tre gånger i veckan. Ti, to och sö, sammanlagt sju timmar. Leon har scouter på måndagar, parkouren börjar på söndag och så var Leon med en kompis på skytte igår. Samma som Leia gick på förut. Han tyckte det var jätteroligt och ville gärna fortsätta. Så nu är veckorna fullmatade igen. 

Ska sätta fart och få lite gjort. Byta sängkläder och städa av lite. När Enya sover middag behöver jag göra lite renovering av mig själv. Det är som sagt sånt som får stå åt sidan när barnen behöver ens all uppmärksamhet. En mammas sanna nöje ❤️

En fördel med de än så mörka kvällarna är att få tända upp lite ljus och kura skymning. Tulpanerna som jag älskar piggar också upp. 
(null)
(null)

Trevlig helg!
Vi har fullt schema i helgen, vi hörs nästa vecka. 


Till top