madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sjukstuga.........igen

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss, Leia, Leon, inredning Permalink0

God morgon!

Lite annorlunda morgon idag. Jag vaknade klockan 7 och insåg att klockan inte ringt. Ser också att Jon ligger kvar bredvid och sover gott. Stackarn, det var en rejäl försovning. Jon brukar normalt åka hemifrån 05:15 och han fick väldigt bråttom. Vi andra slapp däremot stressa då vi håller oss hemma allihop idag. Leia har varit hemma i två dagar med hög feber och ont i halsen och även ont i magen. Jag har blivit förkyld. Enyas förkylning börjar däremot äntligen ge med sig, men idag sa Leon att det rev i hans hals och dessutom har haft astmahosta i några dagar. Vi kurer oss helt enkelt resten av veckan och hoppas att Leon inte blir lika dålig som Leia. Håller en liten tumme att jag inte blir sämre heller, då Jon ska iväg på jakt hela helgen. Vi passar väl på att beta av alla sjukdomar nu då så vi är friska till semestern. Inte många dagar kvar nu. 

I brist på egen rum har Enya fått en egen liten hörna i vårt sovrum. 


Tror att det inte bröjer så länge innan hon står där och leker. Igår försökt hon nämligen ställa sig upp vid vardagsrumsbordet när jag och Leis satt i soffan. 

Ha en bra dag! 

Till top