madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sjukstuga AB del 2

Bloggar från min iphone, Dagbok, Leia Permalink0

Ja, nu börjar vi kunna det här tycker jag. Usch och fy för baciller. Och ännu är inte Vabruari här än... Leia har nu varit hemma från skolan i mer än vecka och är sämre igen. Hon var ju rätt okej i helgen, men blev sämre på söndagseftermiddagen. Då började halsen göra mer ont igen, höger öra började värka och så lite frossa på det. Natten till igår var hon väldigt ledsen och hade svårt att sova pga örat. Hon har heller knappt ätit eller druckit senaste dagarna då det gör så ont att svälja. Så igår bokade jag tid på Infektionsmottagningen. Vi fick träffa en bra doktor, vilket inte alltid är fallet. Hon tyckte det var bra att vi kom. Det var dock inga bakterier som växte i halsen. Om det inte precis övergått till det, då syntes det inte på provet. I örat stod det en massa vätska vilken förklarade trycket hon känner. Mycket möjligt en begynnande öroninflammation. Hon ville att vi skulle komma tillbaka om två dagar om hon inte blivit bättre, då hon såg hur hängig hon verkligen är. 

Leia vaknade tidigt imorse, vid 4-tiden. Hon hade så ont och kunde inte ligga ner. Vid 7-tiden somnade hon om sittandes i soffan. Stackars liten! Så himla tapper och duktig trots allt elände ❤.  


Den här lilla skruttan är också lite ur form. Hon är för första gången i sitt liv gnällig. Kanske känner hon sig också lite hängig, tänder eller bara lite trött på att sitta på golvet, dax att börja krypa snart? Vad vet jag? 

Som ni märker har vi inte så mycket kul att bjuda på. Vi håller oss hemma och kurerar oss. Leon är iaf pigg och är i skolan. Jag försöker hitta på lite små projekt här hemma när jag inte pysslar om barnen. Man behöver lite annat att lägga tankarna på när man bara går hemma. Idag ska jag ge mina blommor lite extra kärlek och omsorg. 

Hoppas Du mår bra! ❤

Trevlig helg

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, inredning Permalink0

Känner mig helt slut ikväll! Hoppas på att vakna pigg imorgonbitti! Jon är iväg och jagar i helgen. Vi har inga direkta planer, får se vad helgen har att bjuda på. Kryper ner tidigt ikväll och njuterav att barnen är glada,  huset är städat och mina nya sängkläder är nytvättade  och ibäddade. 


Trevlig helg ❤

Sjukstuga.........igen

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss, Leia, Leon, inredning Permalink0

God morgon!

Lite annorlunda morgon idag. Jag vaknade klockan 7 och insåg att klockan inte ringt. Ser också att Jon ligger kvar bredvid och sover gott. Stackarn, det var en rejäl försovning. Jon brukar normalt åka hemifrån 05:15 och han fick väldigt bråttom. Vi andra slapp däremot stressa då vi håller oss hemma allihop idag. Leia har varit hemma i två dagar med hög feber och ont i halsen och även ont i magen. Jag har blivit förkyld. Enyas förkylning börjar däremot äntligen ge med sig, men idag sa Leon att det rev i hans hals och dessutom har haft astmahosta i några dagar. Vi kurer oss helt enkelt resten av veckan och hoppas att Leon inte blir lika dålig som Leia. Håller en liten tumme att jag inte blir sämre heller, då Jon ska iväg på jakt hela helgen. Vi passar väl på att beta av alla sjukdomar nu då så vi är friska till semestern. Inte många dagar kvar nu. 

I brist på egen rum har Enya fått en egen liten hörna i vårt sovrum. 


Tror att det inte bröjer så länge innan hon står där och leker. Igår försökt hon nämligen ställa sig upp vid vardagsrumsbordet när jag och Leis satt i soffan. 

Ha en bra dag! 

Till top