madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Shoppat

Dagbok, Shoppat Didriksons, Hampton republic,, Kappahl,, XXL,, boardman Permalink0
Torsdag eftermiddag och jag har just påbörjat mina två sista arbetspass på jobbet. Jobbar både kväll och natt idag igen. Passade på att stanna kvar på jobbet imorse då det annars bara blir hem och vända. Vaknade vi 11:30 av att solen sken från en klarblå himmel. Det är nåt speciellt med den där vårsolen, den får det verkligen att spritta till i kroppen. Man vill bara ut! Jag gick ner på stan för att shoppa lite. Jag hade en plan och jag tyckte att jag höll mig rätt bra till den. Dels var jag ute efter nya fleecefodrade galonkläder till Leon. Jon skickade ett sms på morgonen och tipsade om att de sålde Didriksons boardman set på XXL för 599:- st. Det slog jag till på då Stadium inte fått in sina för säsongen än. På Stadium kostade samma set 799:-.
Hittade även lite fina vårkläder till Leia som jag nog spar till hennes födelsedag om ett par veckor. Tycker att det är svårt att hitta fina kläder på stortjejsavdelningarna. Var inne på både HM, ZARA och Lindex och tycker att det mesta är opassande på en 8 åring. Jag gillar dock Kappahls Hampton Republic linje och köpte detta till Leia. Perfekt också att de nu på Kappahl hade alla barnkläder, ta 3 betala för 2.
// Helena
 
 
 
 
Till top