madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

En ovanlig tisdag

Bloggar från min iphone, Dagbok, Finaste barnen, Öland Barkaby, Everest, IKEA, Stenbolaget, regnkläder Permalink0
God kväll!
Efter en lång arbetsdag igår med dubbla pass, var det skönt att krypa till kojs imorse. Vaknade ändå i god tid för att åka till gymmet. Men när jag insåg att det lagom var dags för damernas 10 km med Kalla i spetsen, var jag tvungen att ändra planerna. Å, det var det ju värt. VM-guld till Kalla, grymt va duktig hon är! Sen var det bara att slänga sig i duschen och dra iväg. Jag och Jon hade bestämt att vi skulle ses i Barkaby, på Stenbolaget. Vi sågs vid 16:30 och började kolla runt för att hitta inspiration och idéer för hur vi ska bygga om framsidan med stenmurar och stenläggningar till våren. Det fanns en hel del uppbyggt att välja på. Men som oftast vet vi rätt snabbt vad vi vill ha och tack och lov har vi sällan svårt att komma överens. 


Det lutar nog åt att vi kommer bygga stödmur och vanlig mur av denna sten. Väl klara passade vi på att handla lite på Barkaby handelsplats. Leia fick en ny ryggsäck, då hennes gått sönder och så letade vi nytt fleecefodrat galonset till Leon. Helt otroligt, köpte nytt till honom sent i höstas. Byxorna är i 110/116 och redan i kortaste laget. Såg detta på Stadium häromdagen som jag gillade, men det hittade vi inte idag, så det får bli att leta vidare. 

Sen gick vi in på IKEA som låg vägg i vägg. Där blev det tre rätters middag för 85kr/pers 😉. Inte dåligt att få äta middag på tu man hand och gå och hålla handen med sin käresta en tisdagkväll. Vi hade jättemysigt, det kändes nästan som om vi var på date 😉. Vi köpte bl.a. lite nya vardagsglas och så en ny vit spegel och vit hylla till hallen så det matchar den vita byrån lite bättre. Vi var klara lagom när IKEA stängde vid 20 så det var perfekt att åka direkt till jobbet. Hade hellre åkt hem tillsammans med Jon, men nu är det bara att bita ihop de allra sista passen här. Ser fram emot mitt nya schema som ger lite fler vardagskvällar på hemmaplan. 
Barnen har det kanon på Öland, förutom att Leon blivit förkyld och hostig. Är så himla arg på mig själv att jag inte packade ner hans astmamedicin   Tänkte på den, men att den inte behövdes. Typiskt! Men jag har skickat den idag och jag håller nu tummarna att han inte blir sämre med andningen i natt. Han var iaf så pass bra att de besökte badhuset idag som planerat. Här är lite bilder som farmor skickat. 
Igår kväll var de och badade i farbror Gunnars bubbelbadkar. 

Sötnosar! Saknar dom små liven. Men vi har späckat schema hela veckan, så tiden flyger fram och snart är dom hemma igen! 
Till top