madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Måndag igen

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Leia, Leon Permalink0
Åh, vilken underbar sådan sen. Den kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Jag blev nämligen väckt av mina underbara ungar som gjort frukost på sängen till mig ❤️! Snacka om den totala lyckan och dom var så stolta! Jag hade inte hört när min klocka ringde då jag sov hos Leon de sista timmarna. Morgonen flöt på på allra bästa sätt till min stora lycka! Lämnade glada barn på skola och dagis idag! 
Åkte direkt till Maxi för veckohandling och slängde återvinningen på vägen. Sen har jag röjt av lite hemma och nu har jag faktiskt satt mig här ute i solen. Älskar den här hörnan på våren. Solen lyser från en knallblå himmel idag. 

Har just epilerat bort vinterpälsen på benen och ska jobba på att få bort den där bländande vita tonen lite 😉. Hoppas att jag kanske slumrar till lite här också för inatt är det dags igen. Har iaf haft natten ledig efter tre helgpass och nu väntar fyra till 😜. Så min helg har mestadels bestått av jobb och sömn, men resten av familjen har hunnit med en del. I fredagskväll kom Jons bror Gunnar och Mattias upp från Öland. De skulle vara med på lördagens långhållsskytte och var alla laddade. Så barnen fick också vara med dem på dagen medan jag sov. När jag vaknat kom Jon hem och lämnade dom och dagen utomhusaktiviteter hade nog tagit på krafterna, för dom somnade båda två efter en stund. 

Efter att med stor möda fått liv i Leon åkte vi till centrum. Leon behövde klippas och Leia var på bokhandeln och hämtade ut en bok alla ettor fick om de sa ett lösenord. Sen beställde vi pizza och kollade en film inna det var dags för mig att åka och jobba. Då Jon och grabbarna var på middag hos Henke, lämnade jag barnen hos mamma och pappa där de fick sova över. 
Söndagen sov jag bort nästa hela dagen medan Leon var på kalas och Leia lekte med Saga. Kom upp lagom till middagen och sen blev det lugna tag resten av kvällen. 
I eftermiddag är det som vanligt simskola och jag tänkte passa på att springa en sväng under tiden. Hade igentligen bokat pass ikväll men Jon fick ett möte inbokat i sista stund. Förhoppningsvis har Jon lite nya spännande utmaningar framför sig på gång, så håll tummarna. 
Ha en fin dag!

I Love Stadium

Bloggar från min iphone, Dagbok, Shoppat blodomloppet, medlemsdagar, medlemsstat, stadium Permalink0
Igår var jag flera gånger på väg till Stadium för att kolla på nya löparskor och även nya jobbarskor. Jag kom aldrig iväg, och tur var väl det. För imorse kom ett sms från Stadium att de hade 25% rabatt på allt i butiken för alla medlemmar. 
Rabatten gällde även på redan nedsatta varor vilket gjorde köpet väldigt förmånligt. Allt kostade tillsammans vad mina nya löparskor från Asics hade kostat själva från början! 😄
Det bidde även ett par nya skor att "springa" i på jobbet! Dessa smidiga från Nike. Nike är egentligen mitt favoritmärke bland skor, men idag fick jag ge med mig och inse att dessa ovan var grymma. 
Nya vind/löparkläder från Soc till paketpris. Både jacka och byxa för 300 spänn 👍. 


Och så nya löparstrumpor från Asics. 2 par 75:-.
Och till råga på allt en förstklassig service, tack Stadium Länna! 
Så nu borde jag väl ge mig ut och springa då kan man tycka. Men jag går och lägger mig istället. Ska verkligen försöka sova. Börjar ju jobba inatt och i em sen mellan 16-20 ska vi köra tvättstugan. Men imorgon hoppas jag hinna ut och inviga skorna. Måste komma igång och jogga lite. Jag har nämligen dragit ihop ett löp-lag till Blodomloppet med jobbet. Det hade redan bildats flera promenadlag men jag tyckte att 5 km ska man väl ändå orka med. Än så länge har jag fått med mig sjukgymnasten (såklart, typisk hurtbulle), avd läkaren och en syrra, men helst ska vi vara en person till. Den 2 juni på Djurgården går loppet av stapeln.  

scrap

Scrappat Permalink0
Jag har ju knappt scrappat alls det senaste året, och det jag har gjort har jag samlat på en hög och varken fotat eller bloggat. Då jag gärna vill dokumentera mina alster här på bloggen har det varit en sån där grej som jag känt att jag borde göra. Jag har haft många sådana saker som legat och gnagt inom det senaste året och även om de absolut inte är livsviktiga har de till slut blivit stressande. De senaste veckorna har jag hunnit beta av väldigt många av dessa måsten vilket varit otroligt befriande. Idag passade jag bl.a. på att ta tillvara på det fantastiska ljuset ute och fotade högen av dessa layouter. Här kommer några av dem. I höstas, i oktober närmare bestämt, var den gången jag scrappade näst senast. Det var då jag och Maggan var i Täby på scrapträff hos Sirap i Paris nya lokaler. Här skapades faktiskt några av mina absoluta favoriter! Bl.a. denna monokomatiska i bara vita toner!
 
För några veckor sedan hade Maggan en ledig vardag och turligt nog var även jag ledig. Vi bestämde oss att ta till vara på tiden och pyssla tillsammans. Jag hade bara dagarna innan sagt upp mitt samarbete med SWE-bloggen och jag fick nästan dålig samvete att jag scrappade så tätt in på avhoppet då jag inte gjort det på över ett halvår innan. Kanske var det helt enkelt att den pressen släppt som fick kreativiteten att flöda. Jag vet inte, och det spelar ingen roll. Vi hade en underbar dag och för första gången på evigheter var det jag och inte Maggan som var "Kulsprutan" och jag scrappade fem sidor på bara ett par timmar. Nämligen dessa.
Sist ut blev en dubbel-LO vilket ju knappt händer mig.
Vilken är din favorit?
Till top