madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Nu är jag hel igen!

Bloggar från min iphone, Dagbok, Finaste barnen Permalink0
Det var nästan en lite pirrig känsla när jag satte mig i bilen imorse för att hämta barnen 😊. Tänk att man kan längta så! Vi mötte Mona och My som också åkte med och mina efterlängtade i Tindered. Där har dom ett mysigt ställe där vi åt lunch och fikade i lugn och ro. Blev nästan lite förskräckt när jag fick se Leon även om jag var förberedd. Han fick en allergisk reaktion när han red ponnyridning på julmarknaden igår och det ena ögat svullnade upp ordentligt. Idag ser det ut så här. 
Men igår såg det så här illa ut. 
Stackars lilla skrutt! Men han är så duktig. Hoppas verkligen inte att han är så allergiskt utan att det kanske beror på att han lite nedsatt i sitt immunförsvar. Han har inte varit riktigt sjuk med feber och så men har haft astma hosta ett par veckor. Han får vara hemma imorgon så får vi se hur det utvecklar sig. 
Fick hem den här sötnosen också med ännu en tand mindre! 
Nu sover dom små! Bäddade ner dom hos mig och jag ska snart krypa ner imellan dom!

Men först måste jag se färdigt Love Actually. Jag vet inte hur många gånger jag sett den men den är ju så mysig! Kul också med lite London vyer!
Sov gott på er!

Till top