madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God kväll

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink0
Nu börjar det kännas att vi kört i 110 sen 6 i morse, känner mig rätt mör. Leon somnade för 40 minuter sen, han vilade aldrig på dan idag. Jag och Leia har nu intagit varsin del av soffan, är rädd att jag inte kommer upp härifrån nu. Särskilt då vi åt pizza till middag ikväll, man blir ju helt förstörd efteråt. 
Jag som hade tänkt scrappa lite ikväll och fixa fötterna. Får se, orken kanske tillbaka om en stund. Lär väl ändå sova oroligt även om jag är trött. Blir alltid lite orolig när Jon är ute på vägarna nattetid. Han har varit en expresstur till Öland och kommer hem i natt nån gång. Som tur är kör han inte ensam! 
Trevlig kväll!

Hej lördag!

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink1
Vilken underbar dag! Tänk, nu är våren här på riktigt! Det var en fröjd att se solen stråla i morse, särskilt genom de nyputsade fönstren :-)!
Leon vaknade kl:6, men det gjorde ingenting. För jag somnade själv vid 22 igår och vaknade utvilad. På kvällen fick jag ett sms av 
Theas mamma som undrade om Leia ville komma och leka idag. Så Leia fick en glad överraskning när hon vaknade. Vid 9:30 var vi redan ute och plockade fram sparkcyklar och vagn och begav oss på promenad upp mot Vendelsö. Jag och Leon hade tagit fika med oss då vi planerade parkutflykt under tiden. Det blev tredje parken gillt! Första önskade Leon Kotte-parken, men väl där så ändrade han sig till Kart-parken. Helt okej tyckte jag, så promenerade vidare. Väl framme där så utbrast Leon, "det här är inte Kart-parken"! "Nähä, vilken park menar du då?" "Den med båten i". "Aha, du menar Eskilsparken!" "Ja, Älsklings-parken", utbrister Leon! Ja, men slå till, vi åker väl dit! Vad gör man inte för husfriden ;-). Så nu är vi här och det är helt ljuvligt i solen!


Spring, Leon spring!
Snart ska vi åka och hämta Leia igen. Hon ska nämligen på kalas kl:13.hos sitt ex Edvin, som hon själv sa till grannarna igår :-D. Det är på nyöppnade Andys lekland i Länna - lycka! 
// Helena

Vårtecken x 3

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink0
Här kommer tre härliga vårtecken som glädjer mig denna fredag! 
Tulpaner! Dessa krispiga, härliga favoriter är så mycket vår för mig!
Idag hänger jag ut första tvätten! Det är en skön känsla och det är riktigt skönt i solen på altanen också!
Men det kanske starkaste vårtecknen av dom alla för mig. Gatorna är rena från grus här i områden vilket innebär att det är dags att putsa fönstren. 
Kanske återkommer senare och skriver det inlägg igen som jag gjorde igår kväll om veckan som gått. Bloggs server hade visst problem och mitt inlägg försvann. Om inte annat, ha en härlig helg i "Monstersolen"!
// Helena
Till top