madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Midsommar

Dagbok Permalink0
I år åkte vi åter till Torpön för att fira midsommar tillsammans med mina syskon och familjer. Sam jobbade tyvärr och kunde inte vara och även mamma och pappa stannade hemma, men kusinerna fick sig ett kärt återseende.
 
Vi kom lagom till lunch på midsommarafton och startade firandet med lite skumpa och tilltugg.
Sen satte vi igång att förbereda "sill-lunchen". Vi körde knytit som vanligt och hade försökt att göra allt så enkelt som möjligt, då vi alla hade fullt upp dagarna innan. Men med lite plock från olika håll och en del färdigköpt, blev det allt annat än enkelt, det blev världens festmåltid.
 
GLAD MIDSOMMAR!
Efter maten blev det femkamp för både stora och små!
Söta Alva!
Wilma och Vera!
Hur många får plats på en moppe?
 
Fikadags!
Underbaringar!
Gymnastikuppvisning!
Skattjakt!
Vi stannade till på söndagen och åkte hem efter frukost. Så vi hade även lördagen på att umgås och mysa. Det blev även lite grillning, spelkväll och crosskörning!
Tack för en superhelg och tack för lånet av bilderna Milla!
Kram
 
 
 
 
 

Leias skolavslutning

Dagbok, Leia Permalink0
Efter ett år i förskoleklass är det nu snart dags för sommarlov och sen vidare mot skolan på rikigt. Tänka sig var vår tjej börjar bli stor! De två förskoleklasserna hade först en egen avslutning nere på Enen där de gått under året. Sen blev det en stor avslutning med resterande klasser uppe på Båtmansskolan. Morfar kom och tittade och fikade med oss efteråt.
 
 
 
Till top