madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Påsken 2014

Dagbok, Öland Permalink1
Påsken firades som vanligt på Öland som välkomnade oss med fantastiskt vårväder!
Leon och pappa leker med farfars nya leksak!
Barnen hann aldrig vara några påskkärringar hemma så på påskafton gjorde Leia och sysslingarna Filippa och Amanda lite besök hos några utvalda.
Hos gammelfarmor Gunborg!
Hos faster-Peggy!
Hos Algot!
Sen blev det lek på Äppelgården i solen. Ja, ni ser ju på barnens klädsel att det var varmt.
En liten prins som lafddar batterierna inför påskmiddagen.

Tack å hej Öland för denna gång! Vi ses till sommaren!
Några bilder från skärtorsdagen då pappa sminkade barnen inför dagis och skola när mamman var på jobbet. Fint va?
 
 
 

ny cykel

Dagbok, Leia Permalink0
Vilken lycka när pappa helt oväntat kommer hem med en ny cykel till Leia efter jobbet!
 

Härlig start på veckan!

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink2
Va skönt det känns att vakna upp en måndagmorgon och känna sig laddad inför kommande vecka. Man är nöjd med helgen och känner sig i fas med det mesta! Det var min känsla imorse vilket var väldigt uppiggande! Sent på
Söndagkvällen fick jag ett sms av Maggan som undrade om jag hade lust att följa med henne in till stan idag. Hon skulle besöka några bagerier för att ragga praktikplatser till sina elever. Jag hade lite planer för dagen, men inget som inte kunde vänta, så jag ville givetvis spendera dagen med min vän. Jag började först med att gå och träna direkt efter lämning. Kommer att ha en sån sjuuuk träningsvärk imorgon. Kände mig taggad och stark denna dag och ökade vikterna på nästa varenda moment. Skakade i hela kroppen när jag var färdig och var tvungen att ligga och vila en stund för att kunna köra bilen :-).
En snabb dusch och sen hämtade jag upp Maggan. Vi passerade ett bageri i Älvsjö sen åkte vi till ett ställe (Xoco tror jag det hette) på Rörstrandsgatan där vi passade på äta lunch. Det var supermysigt och vi har alltid lika mycket att prata om!
Sen åkte vi vidare till city där jag hade bokat fotvård åt oss båda. Mina fötter har varit i behov att lite omvårdnad länge men jag bara skjuter på det, tycker det är så vansinnigt tråkigt. Vet att Maggan var i samma sits så hon tyckte det var en strålande idé. Snacka om bra start på veckan det blev. Helt underbart att få sitta i en massagestol i en timme, få fötterna skötta och samtligt umgås med en god vän!
Nu är arbetsveckan påbörjad och det verkar hyfsat lugnt här. Tur för mig då jag inte hann vila nåt idag. Hoppas din dag också börjat på bästa sätt!
Kram Helena ❤️
Till top