madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Lördag

Dagbok Permalink0
God morgon på er! Hoppas ni mår bättre än mig idag! Nä, jag är inte döende, men är rätt hängig. Vansinnigt ont i halsen, lite förkyld och tung i kroppen. Tycker lite synd om mig själv då Jon är på jakt hela dagen. Men vi ska nog få dagen att gå ;-). Vi ska nog åka iväg och klippa Leon nu så han är fin till sin födelsedag! 
Först igår kväll fick jag en stund över att pyssla lite i vardagsrummet. Efter middagen satte Jon upp gardinstänger så jag kunde ordna lite i fönstret iaf. Veckan har bara sprungit iväg. Trodde jag skulle ha hunnit så mycket, men jag har sovit tills det lagom varit dags och hämta barnen och sen har det varit tvättstuga, simskola osv på eftermiddagarna. Igårkväll var det iaf lugna gatan här. Leia följde med en kompis efter skolan och Leon somnade i soffan 17:10 och sov sen hela natten! Han hade inte vilat på dagis och sen var vi runt och lämnade alla kalasinbjudningarna efter dagis, det tog visst på krafterna. Det blev rätt tidigt för oss andra med. Kl 21 sov 3/4 av familjen och vid 22 vek jag också ner mig. Tur det eftersom Leon vaknade lite efter 05 😳. 
Imorgon ska vi iväg och köpa en matsalsgrupp till vardagsrummet och sen kanske hinna få upp lite mer på väggarna. På måndag är barnen hemma  då skolan är stängd, lite jobb på det och sen är det födelsedagsfirande på tisdag. Så de kommande dagarna lär springa iväg de med!
Till top