madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God morgon

Dagbok, Hemma hos oss, Scrappat Permalink1
Det var inte meningen att oroa er igår! Idag är jag mig själv igen efter en otroligt bra dag igår. Hann med en massa och stressfaktorn sjönk därmed. Dagen började med lite pyssel vilket var befriande då jag verkligen släppte lös kreativiteten och fick lite gjort. Gjorde en layout som jag verkligen blev så nöjd med! Samt ett kort till Swe nästa vecka. Lo:en bloggas idag på SWE och här är den.
LO: "STAR - you bright up my life"
Har stämplat med två olika stjärnstämlpar från Gummiapan. Den ena har jag gjort som en bakgrund och sen delvis färglagt med distresser. Den andra stjärnstämpeln har jag stämplat i svart och blått och sen embossat och klippt ut. Tyckte att den blev så enkel och klockren i färgerna.
 
Hann faktiskt röja undan en hel del hemma efter pysslestunden. Det gav mig en massa energi och det gick av bara farten. Helena vs dammråttorna 1 - 0! Tömde huset på en massa sopor, ja vi har visserligen hela altanen full av grovsopor fortrande, men återvinningen var full och det slängde jag och barnen efter att jag hämtat dem. Vi handlade lite och åkte sen och lagade lite snabb middag. Jon var laddad och hade visst tagit mitt otåliga "gnäll" på att det aldrig blir klart, på rätt sätt ;-). Plötsligt var det helt okej att täcka av golvet fastän vi inte fått fast de nya eluttagen än. Gillar Jons inställning att allt ska bli klart på en gång, men det kan väl finnas gränser ;-). Vi fick upp tv:n på vägg och jag är så nöjd att alla sladdar nu är borttrollade. Jon har nämligen gjort hål i väggen där vi dragit sladdarna igenom. Kan säga att det såg lite absurt ut när han tog fram ett dosborr och borrade ett stort hål i den vägg han jobbat så hårt med!
Ett hål i väggen.
Och ett hål i TV-bänken. Så otoligt skönt att slippa se det där ormboet av sladdar som bara ser rörigt ut och som samlar damm. Sen borrade Jon hål imellan och under skåpen så att vi fick in ström och kunde gömma förgreningsdosan i ett skåp. Sen var det äntligen dags att täcka av pappen och få se det otroligt fina ekgolvet =). Fick in hyllplan i skåpen och soffan och soffbord på plats. Hann städa av lite och fast klockan blev mycket och jag var trött efter bristen på sömn natten innan, var jag tvungen att bara sitta och njuta en stund. Det kommer att bli så fint!
Barnen tyckte också att det blev fint och gav tummen upp när de nybadade kom ner i morse. Ja, precis vi vaknade i god tid idag!
Vi hade en bra morgon och hann i god tid denna dag! Leon fick ordentligt med kläder på sig och frukt och dryck i ryggan, då de har skogsutflykt idag. Det är riktigt höstväder idag och det ska tydligen regna hela dagen.

Vill också passa på att gratulera min fantastiska vän och kollega som fyller år idag! Hipp hipp hurra Sassa! Åldern är bara en siffra baby ;-).
Ha en fin dag!
// Helena
 
 
 
 
 
#1 - - Mona:

Vad härligt att rummet är i stort sett klart och vad fint det blev. Det där med sladdarna är ju hur bra som helst!
Kramar till er alla från Mona/Farmor /Mamma.

Till top