madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Leia dansuppvisning

Dagbok, Leia, På äventyr Permalink1
Då var första arbetsveckan redan avslutad. Det bidde bara två nätter denna vecka då det ju redan är midsommarafton imorgon. Det innebär att det är dags att packa lite igen. Inte så mycket denna gång, men vi åker till Astrid Lindgrens värld imorgon och firar midsommar. Sen övernattar vi en natt på Stadshotellet i Vimmerby där det anordnas midsommarmat och underhållning och sen avslutar vi med en dag till på parken på lördagen. Hela familjen ser framemot detta jättemycket då vi hade en sån fin upplevelse där förra året!
Här kommer bilder och film från Leias och Haninge dansstudios dansuppvisning som var tidigare i maj!
Ha en skön midsommar! Vi ses efter helgen! Då ska bloggen fyllas med bilder från vår resa!
// Helena ♥

Egengjord anslagstavla

Bloggar från min iphone Permalink3

När vi var på studiedagar med jobbet bestämde vi att vi skulle ordna en fin anslagstavla till avdelningen där vi kan hänga upp alla fina kort och sånt som patienterna skriver till oss. Mina kollegor som känner till min pyssliga sida tyckte att detta var ett perfekt uppdrag för mig. Igår fick jag äntligen ändan ur och tog tag i den. Tog en stor tom RIBBA ram som vi hade på jobbet och denna blev grunden. Denna var vit, men eftersom de andra ramarna vi har i dagrummet är svarta, så sprayade jag (eller det faktiskt Jon) svart. Köpte en svartmetallic hobbyfärg på Biltema som jag verkligen kan rekommendera om du vill förvandla nåt snabbt till svart. Det blev en otroligt fin yta. Själva bakstycket klädde jag med ett tyg som jag var å inhandlade idag. Fäste det faktiskt bara med silvertejp på baksidan. Masoniten var för tunn för att häfta i och det syns ju iaf inte. Å istället för att sätta upp saker med nålar på den, fäste jag tre snören på den som jag hängt klädnypor i. Även dessa helt vanliga träklädnypor fick sig en omgång med svart färg. Tycker själv att min idé blev riktigt bra!

hemma igen

Dagbok Permalink3
Bildbehandling av hundratals bilder pågår för fullt, så håll tillgodo!
 
Till top