madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

lördagen 20 juli

Dagbok, Öland Permalink0
En av många soliga dagar från Öland. Denna lördag åkte vi ner till Borgholm på en liten utflykt. Med oss hade vi Simon och Anna. Vi strosade lite på stan, var och åt på Pappa Blå, gick på afterbeach på Strand och barnen fick testa stutdsmatta i Socitetsparken. Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själv. Man längtar väl inte tillbaka till sommaren när man ser dom här bilderna va? ;-)
 
 
 

19 juli

Dagbok, Öland Permalink1
En aning försenat kommer här några inlägg med bilder från sommaren.
Fredagen den 19 juli, v. 29. 
Efter vår första vecka på Öland och Leias andra, var det denna fredag dags för Leias simskoleavslutning. Familjen och farmor var med och tittade på vad Leia lärt sig under dessa två veckor.
Psst, kolla in Leias lilla nätta blåmärke på låret ;-).
Efter diplomutdelnig och fika åkte alla utom jag hemåt. Jag stannade kvar i Löttorp och åkte till Hälsans hus och för att få massage. Dagarna innan hade jag varit och fixat fötterna där också och passat på att utnyttja det presentkort jag fick av Jons familj tre år tidigare. Jon skyndade hem och ner till sjön för att hjälpa till med kvällens grillning av helgrillad grill.                                                                                                                 
 

Glad sommar!

Bloggar från min iphone Permalink1

Som ni märker finns det varken tid eller lust här att blogga! Får liksom inte till nån stund vid datorn när solen skiner och det inte blir nån ledig tid på kvällen. Jag och Leon har varit hemma sen vi kom från Sassa och Furuvik i onsdagskväll. Båttrippen blev inställd. Leon har testats sin mammas tålamod när vi vart ensamma till det yttersta. Att åka ut på en båt under de omständigheterna gav mig bara ångest. Däremot var Leon hemma hos mormor och morfar en dag och var som ett ljus. Man kan ju undra varför det är så? Det blev ju rätt så tydligt när mamma säger att han varit så glad men så fort jag kliver in genom dörren börjar han spotta och slåss? Dom två sista dagarna har dock varit riktigt bra. Tur det då Jon jobbat till igår. Vi har varit på stranden en dag och på fredagskvällen passade vi på att bjuda över några av grannarna på grillning. Igår när Jon jobbade sista dagen körde jag och Leon ett race i tvättstugan och varvade med att bada i poolen på altanen. När allt sen väl var tvättat och klart var det dags att börja packa. Leon somnade precis innan middagen vid 18 så det gick riktigt snabbt att röja undan. Däremot vaknade han vid 21 och var då pigg som en mört. Han plöjde igen två långfilmer medan jag fick massor gjort. Det känns så skönt att lämna hemmet i ordning. När klockan sen var över midnatt började jag bli trött och vi kröp ner. Leon däremot låg och spelade och kvittrade till över 1. Nu är vi däremot äntligen på väg mot Öland. Bilen är fullpackad och vi ser fram emot nästan en månad på solens och vindarnas ö.
Önskar er alla en skön sommar! Nu loggar jag ut och laddar för att fylla bloggen med alla sommarbilderna i augusti.
Kram Helena

Till top