madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God morgon

Bloggar från min iphone Permalink3

Det verkar gå lite för runt med sjukdomar just nu. Är det inte det ena, så är det det andra. Hämtade ju hem Leon i onsdags, som visserligen inte var det minsta sjuk. Han erkände till och med för sin pappa på kvällen att han gått hem för att han ville rocka till Kiss;-). Några timmar senare kom dock Leia hem från en kompis med gråten i halsen. Hon hade jätteont i ena örat och var jätteledsen. Hon fick krypa ner i min säng då jag skulle jobba. Hon gnydde i sömnen hela natten enligt Jon. Hon var sen hemma med mig igår och mådde då rätt så bra, förutom en rejäl förkylning. Tror att hennes trumhinna spruckit under natten, då det runnit var ur örat på henne. Just nu sover min lilla prinsessa fortfarande. Hoppas för hennes skull att hon mår bättre idag så vi kommer iväg på bion vi planerade förra fredagen.

Ha en trevlig helg!

Badrummet fix färdigt

Bloggar från min iphone Permalink4

Nu är badrummet helt i sin ordning. Den svartbetsade bänken och tvättkorgen är på plats. Och i måndags åkte jag till IKEA för att inhandla det sista "piffet". Förresten om nån funderar på att köpa en tvättkorg med en miljon hål och sen måla den.......GÖR DET INTE!!!

Leon sjuk igen???

Leon Permalink5
För en timme sedan ringde de från dagis och sa att Leon var rejält hängig. Han hade klagat på ont i ena örat och varit ledsen, näst intill panikslagen. Han sa "det gör så ont att jag nästan dör". Nja, jag vet inte om jag riktigt håller med. Han har inte verkat det minsta dålig sen han kom innanför dörren. Tror minsann att vår lille son kommit på att man kan simulera. Eller vad säger ni?
Vad gör man inte för att få det man vill!
 
// Helena
Till top