madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Nyårsafton 2013

Dagbok Permalink1
Efter en dryg vecka på Öland och efter ett stopp i Motala hos syster yster, var vi på måndagen hemma i Söderby igen! Det var bara att packa upp och ladda om batterierna inför nyårsfirande med bästa Söderby-ligan! Vi var återigen bjudna till Kalle och Kristina för nyårsfest och förutom ett par, så var det samma gäng som förra året. I år blev vi BARA 8 vuxna oxh 8 barn! Men vi gjorde en favorit i repris och hjälptes alla åt med all mat och så. Innan vi gick, kom Nina med familj förbi på en fördrink. Fina tjejerna laddade för fest!
Det blev en härlig avslutning på 2013 och en bättre start på 2014 än 2013 ;-). Det blev skapligt lugnt för min del då en förkylning tog mig med storm lagom när festen startade. Önskar er alla ett fantastiskt 2014! Gott nytt år på er!
// Helena
 

julafton 2013

Dagbok, Öland Permalink0
För tredje året i rad åkte familjen ner till Öland för att fira jul! Världens finaste barn uppklädda och redo att träffa tomten!
 
För att vi alla, nästan 30 personer, skulle får plats tillsammans till julmiddagen. Fick vi hysa in oss i Gunnars troféhus. Det blev ju jättemysigt och kul att traditionen med att hela släkten med Jons fastrar och kusiner kan fortsätta ses, trots att familjen ständigt växer.
 
Efter avslutat julbord, fortsatte julfirandet på sedvanligt sätt hos Mona och Kent i Hörlösa. Tomten hittade till oss även detta år och det var som vanligt helt galet med julklappar och galna/lyckliga barn!
 

god jul och gott nytt år!

Dagbok, Finaste barnen, Foto Permalink1
Önskar Helena, Jon, Leia och Leon!
Till top