madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Onsdag - skottdagen!

Hemma hos oss Permalink0

Onsdag idag och Jon har varit hemma med barnen. Själv stupade jag i säng imorse efter en jobbig natt och sov till 14:30. Leon har varit lite piggare idag, febern kommer och går lite. Leia är frisk och kry men ville gärna stanna hemma nu när pappa var på hemmaplan. Det är ju faktiskt sportlov denna vecka också och inte så mycket barn på förskolan.

När jag vaknat och vi ätit lite mellis tog vi oss en skön promenad i det vårlika vädret. Det var drygt 15 grader, fåglarna kvittrade och solen sken. Leia tog årets premiärcykeltur och vi alla njöt av lite frisk luft. Nu är jag på jobbet igen och vi väl se lite hur vi gör med VAB:andet imorgon. Är det lugnt här i natt kanske jag släpper iväg Jon till jobbet imorgonbitti. Tyvärr har Jon så lång resväg till jobbet nu så att jobba halvdag känns meningslöst. Annars hade det känts skönt att få sova till 11 iaf.

En bild på mig och Leon från i måndags. Han låg som ett plåster på mig halva dan! Riktig mysigt och en fördel med sjuka barn är all närhet och kramar som det bjuds på.

Kramisar
// Helena

Feber igen

Leon Permalink1

Tisdagmorgon och jag tyckte Leon verkade lite trött och ur form. Med tanke på Leons vanligtvis energiska jag, märker man ju direkt när han inte mår riktigt bra. Jag bestämde mig för att han fick stanna hemma idag. Vi gick dock till förskolan då Leia hade skogsutflykt på schemat idag och bestämd kompisdate i em. Min magkänsla stämde även denna gång, Leon somnade just på soffan med måttlig feber. Stackars liten, bacilluskerna slår hårt på Lilleman just nu. Han som just kommit igång med maten igen efter influensan. Hoppas det snabbt går över! Bäst att krypa ner bredvid honom och försöka sova en stund. Ska jobba i natt och så får Jon vara hemma imorgon.

Ha en bra dag!
// Helena

Måndagsfix

Bloggar från min iphone Permalink0

Ett av dagens många projekt är avslutade. Bilen har välbehövligt fått sig en omgång i gör-det-själv-hallen! Nu mot nästa projekt på listan. Solen lyser och våren är i luften, så allt går lätt som en dans denna härliga måndag!

// Helena

Till top