madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

På väg...

Bloggar från min iphone Permalink0

Det är fredagem och vi sitter i bilen på väg mot Öland. Vi närmas oss Norrköping så vi har en bit kvar. Leia däremot är redan framme, hon åkte med farmor i morse. Leon sover gott nu! Han var nog lite trött efter att ha blivit gratulerad på dagis idag. Imorgon blir det mer kalas, då fyller Lilleman 2 år! Tänk att vår lilla kille blivit så stor!

Ha en härlig helg!
Helena

Dopkort!

Pysslade kort Permalink1


Har gjort ett kort till barnens nyaste kusin Gustafs dop! Det var inte igår jag skapade kort. Det har mest känts påtvingat och som ett måste när det har varit nåt och därför har det inte blivit några på lääänge. Men nu var det riktigt kul och det kanske för att det är mer "scrappat" och att jag fick använda lite av mina nya saker. Dels använde jag misten för första gången. Misten är som en slags glimmerfärg som man sprayar på. Det är den som gett den mer turkosa nyansen och så skimmrar kortet fint. Fjärilarna som är utstansade är också nya och från Martha Stewart. Det är tre fjälrilar ur samma punsch, en lite större och två små. Fint att göra som små kluster av fjärilar tycker jag och så kan jag ju använda dom tillsammans med min stora fjärilspusch. Har även använt min QuickKutz och stansat ut bokstäver. Den är ju bra när man vill ha bokstäver i samma färg som något annat utpunschat. Jag har lagt lite 3D-glaze över för att göra det lite mer spännande.

Kramar
// Helena

Maskerad!

Bloggar från min iphone Permalink5

Idag var det maskerad för barnen på Leias förskola! Temat var djur! Idag fick de nämligen besök av en teatergrupp som skulle spela en pjäs som hette Tigern. Det var pengarna som kom in i samband med klädbytardagarna som användes till detta. Kul att de användes till nåt sånt :-).

Leia visste direkt att hon ville vara fjäril. Jag var och köpte vingar (för pengarna) igår och så plockade vi fram en fjärilsklänning. Jon lämnade ju imorse, men även jag tittade förbi förskolan på väg hem från jobbet. Vi hade nämligen även planerat ansiktsmålning, och det ville inte Jon ge sig på. Så här söt var min lilla tjej när jag lämnade henne imorse. Hoppas de haft en rolig dag!

// Helena

Till top