madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Dagisavslutning på Alen

Leia Permalink1

Ännu en härlig sommardag har vi bjudits på idag. Vet inte om det är därför jag har så svårt att sova igen efter mina nätter nu. Idag, likt förra veckan, låg jag bara och vred och vände på mig och kom aldrig riktigt till ro. Eller så var det helt enkelt lite mycket att tänka på idag. Var och lämnade vår bil på verkstan imorse och köpte presenter till fröknarna och var rätt så uppe i varv när jag kom hem. När Jon väl åkte till jobbet vid strax efter 10 sov redan Leon och jag hade verkligen chansen att få sova ordentligt, men som sagt det ville jag tydligen inte. Men det var rätt så skönt att gå upp och duscha och fixa lite i lugn och ro. Hann också få ordning på massor med tvätt och packa mina och barnens grejer inför resan till Öland imorgon. När Leon vaknat packade jag iordning en picnikkorg och vi gick mot dagis som hade sommarfest idag. Jon kom också och hann lagom komma tills Leia och hennes grupp "Bamsedrakarna" skulle uppträda.

Leia och några av hennes kompisar som från och med hösten kommer att gå vidare och byta avdelning till Humlan som blir en ren 4-års avdelning.

Leia och Linus överlämnar en sommarpresent till fröken Nuran som varit med dem ända sen inskolningen.

Leon och Ebba, som förövrigt kommer att gå tillsammans på Sländan till hösten, leker i vattenleken. Leon var som i himlen när han fritt fick springa runt på gården och utforska. Tror knappt av kommer behöva skola in honom, utan bara lämna av honom här i augusti.

Imorgon direkt efter att jag jobbat och hämtat bilen (med nytt hjullager) packar vi ihop och åker söderut. Ska bli så mysigt, vi har längtat till Öland. Med oss senare på kvällen kommer även Maggan och Daniel med familj som ska stanna över helgen =D.

Trevlig helg
// Helena

Till top