madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Leon 4 månader!

Leon Permalink2
// Mamman

Lördagkväll!

Finaste barnen Permalink0
Vem har sagt att man inte kan kombinera vitt vin, god mat och romantik med de små godingarna???Leia vår lilla gourmand fick välja vad vi skulle äta till middag idag. Inte helt oväntat valde hon räkor! Det blev räkmacka till förrätt och sparrissoppa toppad med räkor till varmrätt =D Å, förresten, det bästa man har det sätter man på bordet!


Vitt vin och räkcocktail - 80-talet lever!!!

Å, samtidigt som Jon har stökat i köket har det varit pysselstund för tjejerna på övervåningen. Måste ju ta igen lite av allt spännande som Leia och pappa hunnit med på dan. Ett pysselprojekt till Leias födelsedag pågår!>--Kramar--<

Lördag!

Dagbok Permalink0

Jon och Leia har rymt iväg på en heldag för sig själva på Heron City. Planen var att gå på bio och se den nya Laban-filmen, men jag pratade just med Leia på telefon och hon var alldeles i eld och lågor över allt som hände där. Så det är möjligt att det blir lite mer roligheter efter bion. Jag och Leon stannar hemma och tar en riktig mysardag, så det går ingen nöd på oss. Har just fått i mig lite lunch och nu ska vi trotsa det gråa vädret och bege oss ut på en långprommis!Hoppas ni har en lika skön ledig helg!

// Heléna

Till top