madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Morgonstund har guld i mun...

Finaste barnen Permalink2

Å, va skönt med fredag! Så skönt att vakna och slippa börja dagen med stress. Dagen till ära vaknar lillprinsen strax efter 06, men vi ligger kvar och myser till klockan blir 07. Tröttaste syrran däremot väcker vi inte, utan låter sova tills hon vaknar.

Leon kollar in nyheterna medan mamma dricker morgonkaffet i soffan.


En liten stund senare vaknar äntligen den roliga storasystern, å då blir jag SÅÅÅ GLAD!


Mitt nyvakna lilla troll!


En liten stund senare är det dags för lilleman att somna om ute i vagnen. Inser när jag sätter på honom mössan hur matchig och fin han är och passar på att knäppa av några bilder. SÄTTER honom på sängen och kolla in, han sitter ju faktiskt! (Finaste käderna var en födelsepresent från Sassa. Urgulliga retrokläder från svenska DUNS).
Ja, en liten stund iaf =D


Sov gott lilla goding!

Kram & glad Valborg på er!
// Heléna

Leon 6 månader idag!

Leon Permalink3
Idag fyller vår lilla prins ½ år! Tänk vad tiden går fort och va stor du blivit lilla vän! Tyvärr har vi inte hunnit med någon 6 månaders fotografering idag, men här får ni se vad som hänt sen han kom till oss den 29 okt 2009!

Älskar dig!!!
// Mamma

Vår-fix!

Dagbok Permalink1Lilla underbaringen har fått flytta till sin sittvagn! Han är minsta laget och glider ibland ner så man får fiska upp honom ur åkpåsen. Men han gillar den, så spännande att kunna ligga/sitta och flukta på allt som far förbi. Vi är ute så gott som hela dagarna för tillfället varför det tidvis är lite tyst här. Älskar verkligen denna tid på året! Många projekt på gång också. Vi vårpimpar lite här och var. Planterar blommor, putsar fönster, städar utvändigt, slipar och oljar utemöbler etc. Å, så operation: Öland förstås som pågår hela tiden! Nu ska vi faktiskt krypa upp i soffan och ha lite filmkväll jag och Jon. det har vi gjort oss förtjänta av efter denna hektiska dag och kväll!

Kram på er!
// H

Till top