madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

V. 38 (37+1)

, Leon Permalink2

Var hos barnmorskan igår, mitt sista besök??? Fick en ny tid om två veckor, den 12/10. Sa att jag hoppas på att jag verkligen inte kommer då. Eller att jag kommer med min lilla bebis i famnen, vi får väl se hur det blir med det. På lördag är det iaf ett spännande datum, 37+5 = den dagen Leia föddes på. Vi får väl se om det var en tillfällighet eller om våra barn har lite bråttom ut. Hoppas att lilla B ligger kvar denna vecka ut iaf så jag får gå på min inbokade fotokurs på lördag, sen är h*n välkommen när som helst. Jag börjar känna mig ganksa nöjd med att vara gravid. Känner mig rätt trött och tung i kroppen. Igår sov jag över 2 timmar på dan och ändå somnade jag klockan 22 i soffan. Skönt iaf att jag är hemma nu och kan gör allt i min egen takt, har snart fixat med allt som jag tänkt innan det är dax.

Minnesanteckning från BM-besök v. 38:

* + 13 kg (tänker inte väga mig mer =)
* SM-mått: 34
* Bebis fixerad
* Hjärtljud: 130
* Bltr: 120/70
* Hb: 130
* B-glucos: 7,5

// Tjockis-mamman

Skördefest på Öland!

Dagbok Permalink1

Hemma igen efter en skön och höstig helg på Öland. Vilket otroligt höstväder vi bjuds på - helt underbart! Det kunde ju inte bli mycket bättre då det också var skördefest på ön i helgen. Vi hann ut en sväng och kollade runt lite på sevärdheterna.

Här besöker vi häxorna i Södvik!

Å, så blev det lite gokart hos Jakob. Leia ville åka både med farbror Simon och pappa.Ännu en skön helg är till ända och vi går in i en ny vecka - v 38 - det närmar sig med stormsteg! Denna vecka blir det fokus på att vila, börjar känna mig otroligt trött och TUNG i kroppen. Samtidigt är det svårt att hitta en ställnig som är skön att vila/sova i. Kan säga att några fler långa bilresor blir det inte heller förrän magen är borta. Efter sju timmar i bilen igår hade jag lite krämpor både här och var. Stackars lilla B som inte heller var så förtjust i att mamma satt ihopstryckt i ett baksäte. Måste få till lite scrap också, ligger lite efter med alla utmaningarna nu. Å, så lite bakning måste jag väl få till också. Det är ju inte fel att ha frysen full sen när fikagästerna som vill träffa lilla bebis börjar trilla in.

// Heléna

LO: Lyckopiller

Scrappat Permalink1Idag visas mitt första scrappade alster på SWE-bloggen. Detta är min tolkning av Helenes måndagsskiss.


// Heléna

Till top