madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Han är här nu! Vår son!

, Leon Permalink14


Mitt hjärta det värker! Det bultar och bankar! Mitt hjärta det ler och det växer! Nu rymmer det kärlek till ännu en fantastiskt liten människa! Fastän Du bara är 2 dygn gammal är kärleken till dig enorm - oändlig! Fastän Du just kom till oss är då så självklar här och vi älskar dig villkorslöst! Älskade lilla barn, vår lilla son som äntligen är här, som vi har längtat efter dig!

VÄLKOMMEN HEM LILLA BARN!

// Mamma

Dagen D är här!

, Leon Permalink6

Det är torsdag den 29 oktober och vi är idag 11 dagar över tiden! Men äntligen är väntan över! Idag är det dags! I eftermiddag åker vi till förlossningen på Huddinge sjukhus för igångsättning! Kan säga att jag varit rejält nervös sen igår kväll och vaknat var och varannan timme i natt och kollat på klockan. Mitt värsta cenario har varit att de skulle ringa idag på morgonen och säga att de har fullt och att vi får vänta tills imorgon alt. till på måndag. Har ju förstått (man jobbar ju själv i branschen) att detta kan vara möjligt! Har försökt att ställa mig in på det värsta men ej lyckats. Skulle nog bli galen på riktigt om detta inträffade! Blev riktigt nervös när barnmorskan ringde vid halv nio och sa att de mycket riktigt hade fullt för tillfället. "Nej" skrek jag spontant och barnmorskan undrade ju om det redan satt igång. "Nej, då" förklarade jag - bara att jag väntat så länge redan att jag inte kan vänta en minut till. Hon lugnade mig dock och sa att vi fick komma in i eftermiddag. Vill du att jag ringer senare eller vill du ha en tid, undrade barnmorskan. "EN TID såklart". "Ok, då kan ni komma in klockan 14!" Puuh! Vilken lättnad! Vet inte vad jag gjort annars, är ju SÅ redo! Hela min kropp skriker ju efter att få föda! Så nu har nedräkningen börjat! Är redan så nervös att jag varit på toaletten ett flertal gånger sen jag vaknade =)

Jon har just varit och lämnat Leia på dagis och allt står i ordning här hemma! Vi tar en tur upp till centrum nu och "slår ihjäl" dessa timmar. Jon ska passa på att klippa sig och sen blir det väl en uppladdande lunch! Även om det är just detta man ställt in sig på i nio måndaer och väntat på dagligen i en månad, kan jag inte fattta att vi ska få ett barn till idag (förhoppningsvis). Det är så många känslor på samma gång! Känner ju framförallt en sån oerhörd glädje och lycka, samtidigt är man ju lite nervös och orolig över hur förloppet kommer att se ut! Men ut ska du ju "lilla" plutt och VI längtar sååå efter dig!!!

Så nu vet ni läget lite! Ni behöver inte vänta er samtal och sms förrän tidigast ikväll!!! Håll era tummar nu att allt går bra så hörs vi snart igen!

Massa kärlek till er!!!
// Heléna

Dagens utmaning - scrappa tvärtom!

Pysslat Permalink2

Japp, dagens utmaning är att scrappa tvärtom mot vad du brukar göra! Brukar du scrappa minimalistikt, scrappa svulstiskt osv. Jag som själv tycker att jag scrappar ganska sparsamt och grafiskt har här slagit till och scrappat en liten romantisk ask med mycket blommor. Asken var den jag köpte i ett kit om tre på IKEA.


Bladen har fått sig några droppar av 3D-lack som ska likna dagg.

Jag det var min sista utmaning till SWE-bloggen det - snyft! Känns lite trist, men det var jättekul så länge det varade! Tror i och för sig att inspirationen kommer vara på topp framöver endå! Kommer ju ha massa fantastiska bebisbilder att scrappa. Nu är väl bara bristen på tid som kan stoppa mig!

// Heléna

Till top