madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

LO: Vi har fått en son!

Scrappat Permalink1

Spännande att få skapa LO:er till min lille son. Helt plötsligt öppnar sig nya möjligheter och färgställningar. Det blir nog mycket babyblått framöver =)


Det blev en sida i lite shabby chic-stil! Kanten på pappret här har jag
stansat med min nya punch från Martha Stewart - löve!
Bokstäverna i rubriken har jag lackat med 3D-lack.

Leon 1månad idag!

Leon Permalink2
Leon 1 månad gammal idag och:

* Har redan haft/har sin första förkylning
* Åkt på sin första tur till Öland
* Bjudit mamma på sina 2 första svarsleenden
* Varit på sin första scrapträff
* Älskar att ligga på skötbordet (helst naken)
* Har redan fastnat på hundratals foton =)
* Har passerat 5-kilos-sträcket
* Ätit Minifomdroppar sedan 2 veckors ålder
* Älskar morgonpromenaderna i vagnen!
* Tagit emot massor med fint besök som gratulerat honom!
* Och om några dagar är inte denna lilla kille yngst i kusinskaran längre. För imorgon är Jakob & Nadias lilla bebis beräknad och på onsdag den 2/12 kommer lilla Alva (???) till världen. Vi får se vem som hinner först!

// En stolt mamma!

Hello Kitty!

Leia Permalink1

Lite bilder från i tisdagsmorse. Jag hade dagen innan haft besök av Karin som så gulligt hade med en present både till Leon och Leia. Leia blev överförtjust i dessa Hello Kitty-knästrumpor som hon hittade i paketet som väntande henne när hon kom hem. Dessa skulle hon givetvis ha på sig på dagis dagen efter och till dessa Hello Kitty-tröjan hon fick av mormor och morfar i storasysterpresent. Kan säga att denna lilla dam redan har starka åsikter om vad hon ska ha på sig och inte. Gärna ska det vara klänningar, kjol och framförallt ska det vara ROSA. Tycker att hon är lite liten för sånt än, men har förstått att hon påverkas starkt av de 4-åriga tjejkompisarna på dagis som är inne i värsta prinsessåldern! Ja det är väl en ålder som ska gå`s igenom. Eller kanske tar den aldrig slut???

 


// Prinsess-mamman

Till top