madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Hej, hej världen igen!

Leon Permalink1// Lillskrot II

Lövli måndag!

Leon Permalink0
Tänk om alla måndagar kunde vara så här underbara! Då hade det där med måndagsångest varit ett minne blott. Dagen kunde ju inte börja bättre då familjen var hemma igen och jag hade nöjet att väcka både mina älsklingar med pussar och kramar. Leia var rejält trött när jag väckte henne vid kvart över åtta, de var inte hemma förrän nästan halvtolv i natt. Men efter lite bus och frukost tillsammans var hon sig själv igen. Hon upprepade flera gånger till frukost " ja e hemma nu" - sötis. Vi var på dagis vid nio sen åkte Jon och jag mot SÖS och det efterlängtade ultraljudet. Det var jättelyckat! Fick se en väldigt livlig liten krabat därinne som sparkade och slog vilt omkring sig. Pappa var nöjd och tror nu att det är en pojk som ärvt hans egenskaper att just hmmm boxas sådär bra. Allt såg iaf bra ut, fingrar och tår var på plats och hjärtat pickade på så fint. Förlossningsdatumet flyttades något, till 18 oktober, så nu är det det vi har siktet inställt på. Fick några riktigt fina bilder på vårt lilla underverk som kommer in i bloggen imorgon.

Leia kollar in sitt lillasyskon


Vi gick från ultraljudet som på rosa moln och gick ut i vårsolen lyckligare än någonsin. Vi åkte vidare på en lite shoppingtur och köpte nya skor till Jon samt inhandlade all alkoholhaltig drycker tills på lördag. Sen gick vi ut och åt lunch - det kändes onekligen som om vi var på date sådär efter 2,5 veckor utan varann. Mysigt, mysigt, det är bra att få längta lite ibland.

Kvällen avslutades med grillning vilket kändes givet i den 22 gradiga värmen vi hade idag. Riktigt smarrigt blev det och så blev det nog premiär för i år att sitta ute och äta.


Vår vän självutlösaren fick vara med idag igen.

Leia ville att jag skulle ta kort på henne. Ja, men då får du se lite glad ut, sa jag. Ingen reaktion. Leia le och se lite glad ut då. Får jag se dina tänder? Åh, det fick jag, fint va?
Nu har Leia just kommit ur en välbehövligt bad, hon var verkligen svart hela hon efter en heldag ute på dagis idag. Nu har jag den äran att få läsa nattsaga sen ska jag och Jon krypa upp i soffan och kolla på film. Mys, mys!

// Helena

Söndagsbrunch med familjen!

Dagbok Permalink1
Idag blev det en trevlig liten släktsammankomst med brunch på Kumla hergård. Trevligt med lite sällskap efter denna LUGNA helg. Perfekt också med brunch, då slipper man både laga lunch och middag =)Det blev ju kanonväder på eftermiddagen och kaffet kunde avnjutas ute i trädgården.


Syster Jenny & pappa.


Kusin Alexander med flickvän Åsa & morbror Christer.


Mamma och morbror.


Morfar Gösta och Sam i bakgrunden.


Moster Biggan.


Åsså fick jag vara med på kort idag oxå =)

Det var en trevlig avslutning på helgen som verkligen kännts lång. Nu ska jag lägga mig och läsa ut en bok jag tragglat med i helgen - Skumtimmen, som börjar bli lite spännande nu mot slutet faktiskt. Sen tänkte jag slänga mig i soffan och kolla en film jag hyrt och invänta att mina efterlängtade älsklingar ska komma hem.

// Heléna
Till top