madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Bebis - 25 v.

Leon Permalink0


Idag går vi in i 25 grav.veckan vilket innebär femton veckor kvar till BF. Jösses vad tiden går fort, och snabbare lär det ju gå nu en tid framöver när sommaren och semstern tar vid. Men tiden får gärna flyga iväg, den kan inte gå snabbt nog ändå - längtar så otroligt mycket efter vårt andra underverk!

Idag var det tid för MVC-besök igen. Lite tätare intervall nu ju längre in i gravidieten vi kommer. Idag fick Leia följa med och träffa BM Margareta. Hon tyckte nog att det var lite spännande, allra mest pratade hon efteråt om att mamma kissade i en mugg =) Allt stod bra till och graviditeten fortsätter att vara väldigt lik den med Leia, vilket jag absolut inte klagar över, den var ju oxå som en dröm!

Lite minnesanteckningar - v 25:
x + 6 kg
x Hb: 114
x b-Gl: 7,8
x SF-mått 23 cm
x Hjärtljud 150 slag/min
x Papper om havandeskapspenning inskickade

Fortsätt att väx och må bra därinne lilla barn! Vi längtar sååå efter dig!

// Mamma

Hur får man en snygg solbränna med en stor mage i en brassestol???

Dagbok Permalink2
Jag bara undrar???

Ja, som ni förstår var det beachen som gällde i dag med. Lite rosa och fin idag, men jag säger som min kära svåger - "Det blir brunt imorgon"!

Jag sov några timmar på morgonen, gick upp och åt lunch och packade badväskan och mellanmål. Åkte ner till badet där jag träffade Milla med barn. Var nere i ca en timme sen hämtade jag lill-loppan på dagis så fort de vaknat efter vilan. Det blev en lika härlig dag idag. Leia älskar verkligen strandlivet. Hon badar inte jätte mycket, vadar mest. Men struttar omkring med spade och hink och är sådär härligt nöjd. Ser så mycket fram emot sommaren och semstern! Hoppas detta underarbara väder håller i sig och det blir många, lååånga, lata dagar på stranden!

// Heléna

Sommaren är här!

Dagbok Permalink0
Wow, vilken sommar det blev! Det betyder BADA! Vi bjöd över kussarna och Milla på lunch. Fikat tog vi med oss till Norrbybadet där vi spenderade eftermiddagen!

Natti natti
// Heléna
Till top