madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Tjejmiddag!

Leia Permalink3Två glada och goa kompisar äter middag tillsammans - mmm mumisga pannkakor.

Idag hade vi styrt ihop med grannarna att jag skulle ta både Leia och Moa med mig hem från dagis. Inte av nån speciell anledning mer än att de tycker så mycket om varann och Moa ofta frågar om hon får följa med Leia hem när jag kommer. Fick i och med detta en liten försmak av vad det innebär att tvillingar :-) Det gick jättebra! De skrattade högt hela vägen hem när jag drog dem i vagnarna i bredd. Ett par timmars lek och middag tillsammans och de båda var nöjda och glada med eftermiddagen tillsammans. Detta får vi göra om snart!

// Pannkaksmamman

Natt-scrap (IGEN)!

Scrappat Permalink0


     

Jösses va bra jag har det! Tänk att man kan sitta och få pyssla med det man älskar på arbetstid! Har haft med mig lite pysselgrejer till jobbet i veckan och efter att jag gjort färdigt dörrskylten tidigare ikväll så hittade jag dessa färdigutskrivna fotona i min pappersmapp som jag scrappade.

Nyper mig i armen......jo, detta är verklighet!

// Heléna

Dörrskylt!

Pysslat Permalink3   
 

Snart står som sagt Leias rum färdigt och när ÄNTLIGEN Leia får sitt efterlängtade rum ska det tydligt synas vem som bor där! Därför har mamma pysslat en skylt som ska pryda dörren.

Tog en bit av en kartong och klippte till i ca 15 x 30 cm. Klädde den med ett papper och har sedan mestadels använt chipboards (kartongbokstäver) som jag klätt med papper och lite bling. Både bokstäverna, pilen och kronan är chipboards. Dom söta små husen, som jag tyckte passade så bra in i temat, är urklippta ur ett papper. Har gjort hål och satt stora öljetter upptill och sedan knutit banden på baksidan som upphängning. Längst ner har jag häftat fast ett vågigt band för att göra den turkosa ramet komplett, den nedersta delen av den fina ramen försvann ju när jag delade pappret. Även denna gång har den rosa och turkosa färgen smygit sig in..... hmm verkar vara en ny trend för min del.

Kramar
// Heléna
Till top