madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Host, host, host!

Hemma hos oss Permalink3

Livet här hemma kretsar just nu kring dessa härliga godsaker! Mycket lirkande och trixande för att regelbundet få i Leia medicin och vätska. Efter fyra dagar med hög feber, hosta och halsont är nu denna lilla varelse en spillra av sitt forna jag. Den envisa lilla rackarn vill nämligen inte ha nåt att verken äta eller dricka. Åh, då har vi verkligen försökt ALLT! Nu innan hon somnade kunde jag iaf truga/lura i henne en flaska välling vilket verkligen värmde mitt värkande hjärta.


Stackars liten så sjuk du är lilla vän! Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få dig frisk mitt lilla hjärta! Ett friskhetstecken dock måste vara din starka vilja. Idag skulle du nämligen prångt ha klänning och strumpbyxor på dig! Och det var inget att diskutera från din sida, hoppas verkligen att du får sova gott nu och vakna med lite mer ork och krafter.

Kram och trevlig helg
// Sjuklingarna

Sjukstuga!

Leia Permalink0
Här hemma hos oss råder sjukstuga. Leia är sjuk med feber, hosta och förkylning och har varit hemma igår och idag, och vattkoppor-följetongen fortsätter. Igår när jag ringde dagis och sjuanmälde Leia hade dom nämligen fått manfall där. TIO barn hade insjuknat under helgen och de trodde självklart att Leia också hade fått, men inte då. Har hållt lite koll men jag ser inga utslag. Kanske var hennes lömska prickar vatttkoppor ändå??? Ja, jag blir verkligen inte klok!

Så här hemma vilar vi mest, antingen genom att ligga och läsa böcker på sängen eller i soffan och glo på Bollibompa. Tackar gud för Barnkanalen dessa dagar!

Hoppas att ni mår bra!


Kram

// Helena & Leia

Hemligt scrap-projekt!

Scrappat Permalink5
Mitt hemliga lilla projekt jag smusslat med i veckan är nu ute. Idag har vi nämligen varit på kalas hos Saga och Noel som fyllt/fyller 5 och 4 år, och jag har överlämnat min present.  Ett scrappat album om mina gopluttar från deras gudmor. Det ju långt ifrån färdigt, men efter en vecka av flitigt scrappande är det nu iaf påbörjat.

Japp! Det bidde iaf 12 Lo´s till en början. Så nu vet ni vad som höll mig sysselsatt förra veckan!

Nu ska jag välförtjänt krypa ner i soffan och somna gott till söndagsfilmen.

Sov gott
// Heléna
Till top