madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God Juuuuuul!!!

Finaste barnen Permalink1


Önskar härmed alla kära bloggläsare en riktig god jul och ett gott nytt år! Önskar er en skön helg och ett gott slut på 2009! Många julkramar >-- Heléna --<Dagarna med Leon!

Leon Permalink1Dagarna med denna lilla prins flyger iväg, tänk att han blir hela 8 veckor imorgon ??? Vi gör allt vi kan för att ta tillvara på tiden så gott det går. Det har varit lite körigt nu innan jul och på så sätt ska det bli lite skönt sen efter alla helgerna när vi kommer hem igen. Då ska jag och Leon ta igen lite av det mys vi missat nu. Då ska det bli extra många bus- och kramstunder under våra 5 timmar vi har tillsammans ensamma varje dag. För tillfället bjuder han oss på de mest underbara små leenden och när han ligger i babysittern under babygymet tränar för fullt på att formulera söta små ljud och försöker koordinera sina händer till att röra de färgglada leksakerna =)

Hoppas ni har en bra "dan före dopparedan" - försök att inte stressa! Lätt att säga va? Själv röjer jag runt som en blådåre här hemma med hjärtat i halsgropen (en aning överdrivet). Håller nämligen på att packa ihop inför resan ner till Öland som går av stapelnn i eftermiddag. Har nog det mesta under kontroll, ska snart ge mig på den stora utamaningen att packa bilen =0 Just nu ser det ut som att det blir rätt tufft, men jag vet att det oftast går utan problem tillslut. Det är ju tyvärr inte bara kläder för fyra personer som ska med.... Det är ju barnvagn babysitter, vapen, jaktutrustning, Jons jobbarkläder, julklappar (vi som inte skulle köpa några har en hel säck full ???), blöjor, överaller, åkpåsar.......och alla andra ateraljer som behövs till små söta barn. Bäst att ila vidare med andra ord. Ha en skön 23 december och kör försiktigt alla ni som ska ut på vägarna, det ska vi göra!

Kram
>-- Helena --<

V som i Vintrigt och Vackert!

Foto Permalink1

Vi vaknar och äter frukost till denna underbara syn. Solen går upp och dan före dan före dopparedan är en alldeles underbar dag! Solen stiger till en klarblå himmel, termometern visar -15 och den knarrande snön gnistrar i solen! Hoppas kung Bore är här för att stanna!


Utsikten från köksfönstret.


Hade kameran med mig ut idag och jag passar på att ta några bilder av Leia och hennes kompisar innan jag går!


Går ett varv med Leon i den knarrande snön innan vi skyndar hem till värmen. Brrr så kallt, men ååå så vackert!Hoppas ni har en lika fin dag!

//Heléna

Till top