madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Vilket klipp!

Dagbok Permalink1
Igår söndag skulle familjen gå en liten promenad. Vi gick förbi gula området där några mammor gått ihop och ordnat en liten loppis. Tänkte mest att det kunde vara kul för Leia som kunde få fynda något. Det slutade dock med att det blev en hel del leksaker inhandlat.....men inte till Leia utan till hennes mamma! Fick syn på dessa Byggare Bob fordon som är som nya och såldes för 40:- st (BILLIGT!!!) Jag råkade ju ha lite koll på detta då jag jagade dessa på Tradera för ett tag sen till en kompis barn. Jag följde en hel del auktioner och häpnades över var folk var villiga att betala. Vissa av dessa leksaker såldes för upptill 250:- st! Särskilt eftertraktade är denna stora modell som inte säljs längre. Jag köpte till en början bara tre stycken och passade på att upplysa säljaren om vilket klipp jag gjort. Hon blev bara glad att jag uppskattade priset och tyckte det var kul att sälja till någon som var medveten om värdet. Jag köpte även en superfin liten vit jacka till bebis i stl 50 som jag tror är lagom när h*n kommer.

Vi gick vidare på promenaden och jag berättade för Jon om klippet vi gjort och vad de säljs för på Tradera. "Varför köper du inte allihopa då" undrade Jon. "Nja, jag vet inte, det känns inte riktigt som jag och nästan lite fräckt" tyckte jag. Fast efter en snabb överläggning vände jag och gick tillbaka och köpte resten av de fina leksakerna. Så nu ligger de ute till försäljning på Blocket. Vet att de betalas bättra på Tradera, men jag tänkte ändå att det kunde vara värt en chans då jag tycker det verkar så krångligt att sälja på Tradera med allt postande av varor.

Ja, så kan det gå när man ska ut på söndagspromenad! Nu kan ju jag ju fundera ut vad jag ska göra för de "gratispengar" som jag snart ska inkassera!

// Heléna

Skapat i helgen!

Scrappat Permalink3

Ja trots att det varit spridda stunder och ganska korta svängar, har det blivit en hel del skapat i helgen. Har hunnit med hela tre LO:er och en skiss. Japp, ni läste rätt. Jag har gjort min allra första egna skiss och gjort en tolkning av den. Kan ju oxå passa på att beräta att det finns en anledning till att det gjordes just denna helg. För imorgon är det sista ansökningsdag till SWE-bloggens designteam......å JAG har sökt! Å, ett av kraven i ansökan var att man skulle rita en egen skiss och tolka den. Jag har absolut inga större förhoppningar på att komma med, men jag kände mig ändå mogen att söka och känner mig modig att jag "vågade". Så nu får ni hålla tummarna för mig!!!

Min skiss

Varsågoda att tolka!

"Moster go`ungar"

Min egen tolkning - änny en lo till Saga & Noels album.

"Lådbilslandet"

En till till Saga & Nolle!

"Love you 2"


Har inte direkt haft en svart helg även om man kan tro det när man tittar på dessa?! Ibland blir det bara så....

Nu ska jag krypa ner hos Jon i soffan och kolla in söndagsfilmen och ladda inför en ny veckostart! Kram på er!

// Heléna

Till en liten nyckelpiga!

Leon Permalink2Vi följde med pappa Jon till Farsta centrum idag på morgonen då han var i behov av ett frisörbesök. Jag och Leia gick in på PO.P och sprang på denna ljuvliga lilla kreation. En mjuk och ekologisk liten body med nyckelpigor som passar perfekt till både en flicka och pojk. Passade även på att köpa matchande strumpor och byxor, så nu har lilla B kläder till sin hemfärd kirrat och klart. Det är ju BARA 50 dagar kvar så jag tyckte att det kändes helt OK!

Jon har just lämnat oss för att åka till Södertälje och hjälpa till på en andjakt. Kändes sådär faktiskt eftersom vi knappt hunnit pratat med varann i veckan, mer eller mindre bara mötts i dörren. Men, men det är väl så vardagen tyvärr ser ut. Hoppas att få får en mysig dag tillsammans imorgon istället. Idag blir det ännu en mysig mamma-dotter-dag!

// Heléna

Till top