madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Bus eller godis?

Dagbok Permalink2

Det knackade just på dörren??? Det var två små söta monster som överraskade mig med "Bus eller godis"? Åh, nej jag har verkligen inget godis eller annat smaskigt hemma. Har inte kommit in i det här med halloween och allt vad det innebär än. Var tvungen att göra de läskiga typerna besvikna och svarade bus på deras fråga. De såg ut som två frågetecken och när jag frågade om jag skulle bli orolig över deras bus, sa de att de inte gjorde bus, de tog bara godis - sötisar. Lovade skelettet och häxan att de kunde komma tillbaka imorgon, då skulle jag vara bättre förberedd och de skulle få rejält med godis!

Buuuuu Huuuu på er och se till att ha lite snask hemma till oväntade läskiga gäster!

Dax för helg igen!

Dagbok Permalink2
Leia och jag var i parken i förmiddags, det var väl inget väder man hade gått ut i om man inte hade en leksugen tjej direkt. Men vad är det man säger......det finns i inga dåliga kläder.....


.....bara dåliga kläder.


Vackra varelse! Jag skulle ge vad som helst för dina tankar!


Titt-ut charmtroll!


Kolla in ALLA min fem tänder!


"Glöm det mamma jag går åt det här hållet istället".

Nu sover Loppan gott efter massor med frisk luft. Får passa på att mysa lite effektivt med henne efter att hon vaknat eftersom jag ska var utan Leia denna helg med. Ja, och trot eller ej men det är faktiskt självvalt. Har haft sådana samvetskval de senaste dagarna över hur jag skulle göra i helgen. Tanken var nämligen att hela familjen skulle åka ner till Öland i helgen, Jon och Leia var ju där förra också, men till denna helg är det älgjaktspremiär och det vill inte Jon missa. Hade på ett sätt sett fram emot helgen då längtar efter Öland. Men jag har verkligen inte varit på topp den senaste veckan. Dels har jag nån segdragen förkylning som inte verkar ge sig och som suger musten ur mig. Sen har jag ju känt mig lite låg sen Milla åkte, helt enkelt inte på topp. Det känns onekligen konstigt för en person som alltid har massor med energi till det mesta och nu känns det mest basala tungt. Tänker därför ägna helgen till BARA mig själv och anstränga mig för att komma på fötter igen. Har också bestämt mig för att jag inte ska ha dåligt samvete för att jag för en gång skull väljer mig själv framför familjen. Det är ju inte dirket vad en mamma brukar göra och jag har därför haft lite samvetskval kring det här beslutet. Men har kommit fram till att det i slutändan gynnar mina älsklingar då jag efter helgen antagligen är en mycket piggare och gladare mamma och sambo. Tack förresten alla goda vänner för era varma och peppande ord! Tycker om Er! Så helgen går helt enkelt ut på att TA DET LUGNT dvs, sova, bada, läsa, ev. pyssla julkort, vila, ha lite egna hemma-SPA-övningar! Mmm det låter som sammet för själen, hoppas det funkar!

Vad gör Ni helgen för att ta hand om er?

Massa kramar //

Heléna

Mmm torsdagskväll!

Dagbok Permalink2
Min KÄRLEK x 2


Allra goaste Leia delar med sig av sin kudde till pappa och myser en stund på golvet. Måste säga att vi lyckats när det gäller att få en tjej som gillar mysfaktor. Varje eftermiddag när Leia kommit hem från dagis ska hon hämta sin kudde, napp, Ping och "silt" och så ska vi "musa" på sängen eller i soffan. Tror ni man är svårövertalad??? Idag blev Leia extra glad när det var hemgång från dagis, för både mamma och pappa kom och hämtade!

Nu kommer den nästa skönaste stunden på hela veckan enligt min åsikt - torsdagkväll! Arbetsveckan är slut, tvättstugan är avklarad, maten är överstökad och undandiskad, Leia är badad och har somnat sött och efter ett varv av plockande stupar jag och Jon ner i soffan och brukar somna gott under en varsin filt. Idag somnar jag nog extra snabbt eftersom denna rackarns förkylningen inte verkar ge sig!

Så natti natti//

Heléna
Till top