madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Min sötaste sommarflicka!

Scrappat Permalink2
image87

     

Det är söndag em = Mors dag och mamma & pappa och familjen Låndståhl kommer över och grillar (bara cirkus Ellison saknades - snyft). Vi försökte spela lite boule i eftermiddagssolen innan grillen skulle tändas. Det gick sådär då det var en liten tjej som kröp runt bland de fint bläkande "bollarna". Hmm, va ska vi hitta på. Jo, vi premiärbjuder Leia på lite russin.... perfekt nu hann vi spela färdigt en omgång iallafall. Åh, så söt du var lilla Loppan när du satt där på trappen och dinglade med benen och proppade munnen full med russin. Mams var bara tvungen att ta fram kameran och fota en liten serie på dig.... och ikväll vart det en Lo av dem.

Leia & Moster-LO!

Scrappat Permalink4
image82

        

Så, där! Det var resultatet av mina lilla "Fredagsscrap"! En Leia & Moster Milla - LO blev det. Kanske blev den till bara för att jag saknar henne så? Dessa kort togs på dem förra lördagen när vi ar på Chi chi´s och åt innan vi skulle spela äventyrs-minigolf. ...Det är inte ofta 4-barns-mamman har famnen ledig, så jag passar på (tänker Leia). Och kelar lite extra med moster Milla när kussarna är borta och spelar vid spelautomaterna!

En Lo som även denna går i svart-vitt-rött, detta verkar bli något slags mönster när jag tittar tillbaka? Har använt några nya dekorationer jag köpte när jag var förbi Papprika idag. Bl.a. de röda filtblommorna ( dels de på kortet, dels de i hörnen). De i hörnen är fästa med svarta blingbrads från Panduro och de på kortet har fått en svart tråd trädda igenom sig som en jirlang. Var även bara tvungen att köpa (fast de är för dyra) de röda bling-cirklarna från Heidi Swapp. En sån har jag fäst runt en journalingcirkel nere i högra hörnet (den är stämplad och är från 7gypsies). Bokstäverna är stickers och hjärtat jag skrivit på är även det från Heidi Swapp.

Godnatt på er!!

// Heléna zzz zzz zzz

Till mamma på Mors dag!

Pysslat Permalink3

image80

image79

image81

Har stämplat och målat de senaste jätte söta hÄnglarna och gjort ett morsdagkort och en blompinne jag tänkte sätta i blomman hon ska få på söndag.

Trevlig helg // Heléna

Till top