madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Scrap-träff med Åsa!

Scrappat Permalink2

Idag har jag och Åsa setts för att ha en liten pysselstund tillsammans - jättetrevligt och KUL att få sitta och knåpa med nån annan frälst. Vi var nog ganska nöjda båda två med dagens skörd tror jag. Jag gjorde en LO och ett kort och Åsa två kort - det är väl OK om man har två småttingar med. Lilla Leia skötte sig exemplariskt och sov tre timmar ute i vagnen. Molly var också en duktig tjej även om hon helst ville vara med mammorna och scrappa (SÖTNOSAR!!!).
Glömde visst lägga in kortet, men här kommer även en LO som hag gjorde igår.

image58

"Vår SESSA fyller 1 år"
Papper/ cardstock: Dèja Views - Sharon Ann´s collection som sitter fäst på ett Bazzill cardstock; Bokstäver: QK Katie och Thickers; Hjärtbrads: ? köpta i Belgien; Kronstämpel: Panduro (embossad med silver); Krona och hjärtan: Panduro; Bling circle frame: Heidi Swapp.

image59

Papper/ cardstock: Urban lilly - Peek / Bazzill; Bokstäver: Thickers; Blommor: You do; Brads: Panduro; Rubons: Panduro. Har använt mig av min cirkelskärare (Making memories till fotot och fotomattan).

Ännu en kärleksförklaring till min lilla tjej!

Scrappat Permalink2
image56

image57

 Nu har jag invigt min fotoskrivare. Skrev ut denna underbara bild jag tog på Leia när hon var uppklädd inför Robins dop i februari. Det kanske är svårt att se på bilden men temat på LO`n är hjärtan. Det är förutom i rubriken hjärtan på pappret, Leias klänning och på hennes halsband.

Material/Verktyg: Papper/cardstock: Scibble Scrabble/Bazzill;  Rubriken är utskriven på cardstock; Nyckeln och hörndekorationerna är från Panduro; Rosa trähjärta; Bling circle frame: Heidi Swapp; Band från Papprika.

Jag är i himlen!

Bloggar från min iphone Permalink0
Yippi! Äntligen har jag fått min egen fotoskrivare! Eller fått och fått. Jag har köpt en. Hade kollat ut en Canon prixus 4500 som jag tänkt att önska mig i födelsedagspresent..... men det är ju långt till maj ivrig som man är. Å så hade jag sån tur igår. Var på Claes Olsson (vad man som ensam tjej gör där en lördag?) och hittade en rea-hörna. Å där stod den. Min nya HP photosmart D7360. Det är en utgående modell som stått som skyltex... men va sjutton, den var nedsatt från 1800:- till 575:- så jag slog till. Så nu är den istallerad och har redan vart igång och skrivit ut mina blivande scrapp-projekt. Åh, jag är så nöjd! Det blir jätte fina bilder. Kul att man nu kan välja exakt kan välja vilka kort man vill scrappa och i vilket format utan att vänta på framkallningar. Sen är det jätte lätt att redigera bilderna direkt genom en touch-skärm på skrivaren. JÄTTE KUL! Nu längar jag bara till kvällen kommer så jag får sätta fart och scrappa!

Kramar Heléna
Till top